Administratieve dienstverlening

Professioneel, flexibel en betrouwbaar vakwerk.

E&R Adviseurs is uw partner in professionele administratieve dienstverlening. Wij richten ons voornamelijk op het MKB en verlenen ook diensten aan particulieren. Flexibele ondersteuning, persoonlijke begeleiding en vakkundig advies staan bij ons centraal. Wij hebben actuele kennis van alle rechten, wetten, verplichtingen en mogelijkheden.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Het verzorgen van administraties
  • Het opstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken
  • Het opstellen van begrotingen
  • Het verzorgen van salarisadministraties

Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons centraal. Vanuit deze betrokkenheid gaan wij ook verder dan het verwerken en controleren van uw administratie. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u informatie verstrekken, waardoor u in staat bent uw beleid op tijd bij te sturen als dat nodig is.

E&R biedt u de mogelijkheid om in te loggen op Exact Globe waardoor u online een deel van uw administratie zelf kunt verzorgen. Hierdoor kunt u de kosten voor uw administratie aanzienlijk verlagen. Waar nodig assisteert E&R u hier uiteraard bij. Exact Globe is uitstekend te koppelen aan andere financiële pakketten die u wellicht al in gebruik hebt.

Een andere nieuwe mogelijkheid waarmee u tijd en kosten bespaart, is het werken via een web-based applicatie. Hiermee kunnen werknemers hun salaris en inhoudingen online bekijken, en hun salarisstrook uitprinten. Door een beveiligde inlogcode blijft de privacy gewaarborgd.

Ook voor tijdelijke administratieve ondersteuning en projectbegeleiding en ondersteuning op elk niveau bent u bij ons aan het juiste adres.